Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι Φυλές είναι ένα σημαντικό μέρος των Φυλετικών Μαχών, αφού επιτρέπουν στους παίκτες να οργανωθούν για να αλληλοϋποστηριχτούν και τελικά να κατακτήσουν τον κόσμο.


Βρίσκοντας Φυλή

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα να βρεις το συντομότερο δυνατόν μία Φυλή για να γίνεις μέλος της εάν είσαι νέος παίκτης. Αν και έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την δική σου Φυλή, προτείνουμε να μην το κάνεις έως ότου αποκτήσεις την κατάλληλη εμπειρία για κάτι τέτοιο.

Για να γίνεις μέλος μίας Φυλής πρέπει να σου στείλουν πρόσκληση. Μπορείς όμως να στείλεις και εσύ αίτηση για να μπεις σε κάποια Φυλή, επιλέγοντας Φυλή και στην συνέχεια επιλέγοντας αίτηση δίπλα από το όνομα της Φυλής της οποίας θέλεις να γίνεις μέλος. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να γράψεις ένα κείμενο στο οποίο θα παρουσιάζεις τις παικτικές σου ικανότητες και θα είναι ορατό από τα υψηλόβαθμα μέλη της Φυλής. Για να δεις μία λίστα των Φυλών, από την Κατάταξη επέλεξε Φυλές. Εάν θέλεις να δεις τις Φυλές που έχουν μία ισχυρή θέση στην ήπειρό σου, από την Κατάταξη πήγαινε Φυλές ηπείρων.

Συνήθως οι περισσότερες Φυλές αναφέρουν στο προφιλ τους εάν στρατολογούν νέους παίκτες ή όχι, καθώς επίσης και το όνομα του στρατολόγου. Σε αυτόν θα πρέπει να στείλεις μήνυμα εάν θέλεις πρόσκληση.


Εγκαταλείποντας μία Φυλή

Εάν δεν σου αρέσει η Φυλή σου, πάντα έχεις την δυνατότητα να φύγεις. Θα βρεις την επιλογή Εγκατάλειψη φυλής όταν επιλέξεις Φυλή πάνω δεξιά από την εσωτερική ανακοίνωση.

Αποχώρηση από την φυλή.jpg

Η δυνατότητα εγκατάλειψης της Φυλής σου, εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του κόσμου. Κάποιοι κόσμοι δεν επιτρέπουν να εγκαταλείψεις τη φυλή σου.

Θέσεις στη Φυλή

Υπάρχουν προνόμια που μπορεί να έχει το μέλος της κάθε Φυλής, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στα άτομα που θα έχουν το ίδιο προνόμιο.

Found.png Δούκας / Ιδρυτής
Δίνοντας σε κάποιον το προνόμιο του Δούκα, αυτομάτως γίνεται και Ιδρυτής της Φυλής έχοντας στην διάθεσή του όλη τη δύναμη και τα δικαιώματα για τη Φυλή. Μπορεί να διαλύσει τη φυλή, να αλλάξει το όνομά της, της ρυθμίσεις της και να επεξεργαστεί τα προνόμια άλλων παικτών.

Ποτέ μην δώσεις αυτό το προνόμιο σε άλλα μέλη της Φυλής σου, εκτός εάν τους εμπιστεύεσαι πραγματικά. Μπορούν να διαλύσουν τη Φυλή σου και εάν αυτό συμβεί, δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις. Θα πρέπει να την δημιουργήσεις ξανά από την αρχή.

Lead.png Βαρώνος / Αριστοκράτης Φυλής
Ο Βαρώνος μπορεί να δώσει προνόμια και τίτλους σε άλλα μέλη της Φυλής και να διώξει παίκτες από αυτή.

Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στα μέλη που θα εμπιστευθείς να δώσεις αυτό το προνόμιο. Ένας κακόβουλος Βαρώνος μπορεί να διώξει όλα τα μέλη της Φυλής.

Invite.png Πρόσκληση
Δίνει την πρόσβαση στους παίκτες να στέλνουν προσκλήσεις σε άλλους παίκτες.
Diplomacy.png Διπλωματία
Δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας του προφιλ της Φυλής και επεξεργασία της λίστας διπλωματίας. Ο παίκτες που έχουν αυτό το προνόμιο, μπορούν να ορίζουν με ποιες Φυλές θα είναι Σύμμαχοι, Συμβάσεις Ειρήνης ή Εχθροί.
Mass mail.png Μηνύματα
Δίνει την δυνατότητα να σταλθεί κυκλικό μήνυμα σε ολόκληρη τη Φυλή. Ωστόσο, για να σταλθεί ένα μήνυμα σε περισσότερους από 3 παραλήπτες ταυτόχρονα, απαιτείται λογαριασμός premium.
Forum mod.png Επιτηρητής στο φυλετικό forum
Δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστεί και να διαγράψει θέματα στο φυλετικό forum.
Internal forum.png Κρυφά forum
Δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να έχει πρόσβαση σε θέματα του forum που είναι αόρατα για τα υπόλοιπα μέλη της Φυλής.
Trusted member.png Forum για έμπιστα μέλη
Δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να έχει πρόσβαση σε θέματα του forum που είναι προσβάσιμα μόνο στα έμπιστα μέλη της Φυλής.


Πόλεμοι Φυλών

Με την αναβάθμιση στην έκδοση 7.0 προστέθηκε η δυνατότητα κήρυξης πολέμου σε άλλη Φυλή. Ο πόλεμος μπορεί να κηρυχθεί/τερματιστεί μόνο από όσους έχουν προνόμια Δούκα/Βαρώνου στη Φυλή. Όταν μια Φυλή κηρύξει πόλεμο σε κάποια άλλη Φυλή, όλα τα μέλη και των δύο Φυλών λαμβάνουν αναφορά ότι έχει κηρυχθεί πόλεμος. Κάτω από την καρτέλα "Πόλεμοι φυλών" μπορείτε να δείτε την πρόοδο του πολέμου. Μπορείτε να δείτε πόσο χωριά έχει κατακτήσει η μία Φυλή από την άλλη, την συνολική αύξηση των χωριών της κάθε Φυλής και την διακύμανση των νικημένων αντιπάλων (και στην άμυνα και στην επίθεση). Σε έναν πόλεμο, μπορούν να εμπλακούν και οι Σύμμαχοι της κάθε Φυλής κατόπιν πρόσκλησης. Για να τερματιστεί ένας πόλεμος, θα πρέπει μία εκ των αρχικών Φυλών που ξεκίνησε τον πόλεμο να διαλυθεί. Δεν έχει σημασία εάν διαλυθούν όλες οι Συμμαχικές Φυλές που μετέχουν στον πόλεμο, παρά μόνο οι αρχικές.