Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αν πρόκειται να απομακρυνθείτε και χρειάζεστε κάποιον να παρακολουθεί τον λογαριασμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιτήρηση λογαριασμού για να επιτρέψετε σε κάποιον να συνδεθεί στον λογαριασμό σας και να τον φροντίσει. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στο "Ρυθμίσεις" στο επάνω μενού και στη συνέχεια στο "Επιτήρηση λογαριασμού". Από εδώ μπορείτε να εισάγετε το όνομα του παίκτη που θέλετε να σας επιτηρήσει. Μόλις αποδεχτούν το αίτημα, δεν θα μπορείτε πλέον να παίξετε τον λογαριασμό σας έως ότου τερματίσετε τη επιτήρηση του λογαριασμού.

Πρέπει σίγουρα να βεβαιωθείτε ότι το άτομο που επιτηρεί τον λογαριασμό είναι κάποιος που εμπιστεύεστε. Επειδή έχουν σχεδόν πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σας, υπάρχει πιθανότητα να κάνουν πολλές ζημιές. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχουν χρόνο για να φροντίσουν επαρκώς τον λογαριασμό σας. Για να τερματίσετε την επιτήρηση λογαριασμού, απλώς συνδεθείτε κανονικά στον λογαριασμό σας και θα εμφανιστεί μια οθόνη που θα σας δίνει την επιλογή να τερματίσετε την επιτήρηση.

Ορισμένες φυλές επιτρέπουν στον λογαριασμό σας να επιτηρείτε μόνο από μέλη της φυλής σας. Είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε πρώτα με τον αρχηγό της φυλής σας για να κατανοήσετε τους κανόνες τους.

Όταν σας ζητηθεί να επιτηρήσετε λογαριασμό κάποιου άλλου, θα πρέπει πρώτα να αποδεχτείτε το αίτημα επιτήρησης (ή να το αρνηθείτε, εάν δεν θέλετε). Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις στο επάνω μενού και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο επιτήρηση λογαριασμού . Μόλις αποδεχτείτε το αίτημα, θα δείτε έναν σύνδεσμο "Συνδέσου" δίπλα στο όνομα του παίκτη. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό του.

Σημείωση: Μπορεί να τεθούν προκαθορισμένοι χρονικοί και λειτουργικοί περιορισμοί στους λογαριασμούς, όπως η αδυναμία αποστολής επιθέσεων, υποστηρίξεων ή συναλλαγών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα ρυθμίσεων για κάθε κόσμο και στη σελίδα ανακοινώσεων για κάθε κόσμο.

Ένα παράδειγμα της σελίδας επιτήρησης λογαριασμού, με ένα αίτημα σε εκκρεμότητα και έναν λογαριασμό ενεργό.