Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Το εμπόριο σας επιτρέπει να ανταλλάξετε πόρους με άλλους παίκτες. Μπορείτε να ανταλλάξετε πόρους στην Αγορά.

Ελεύθερο εμπόριο

Το ελεύθερο εμπόριο είναι όταν στέλνετε πόρους σε άλλο χωριό χωρίς να λαμβάνετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Με την εξαίρεση της αποστολής πόρων στα χωριά σας, ενδέχεται να σας απαγορεύεται να το κάνετε αυτό για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα μετά την ένταξή σας σε έναν κόσμο. Εάν προς το παρόν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερο εμπόριο, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος κατά την προσπάθειά σας, μαζί με την ημερομηνία και την ώρα κατά την οποία μπορείτε να στείλετε πόρους.

Ένας έμπορος μπορεί να μεταφέρει έως 1000 πόρους. Αυτό θα μπορούσε να είναι 1000 από έναν πόρο ή να χωριστεί μεταξύ διαφορετικών πόρων με οποιονδήποτε τρόπο. Για παράδειγμα, ένας έμπορος θα μπορούσε να μεταφέρει 100 ξύλο, 350 πηλό και 550 σίδερο.

Όταν αυξήσετε το μέγεθος της αγοράς, θα λάβετε περισσότερους εμπόρους. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να μεταφέρετε περισσότερους πόρους ταυτόχρονα.

Όταν θέλετε να ανταλλάξετε πόρους με κάποιον που δεν γνωρίζετε, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια προσφορά στην αγορά αντί να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ελεύθερων συναλλαγών. Αυτό διασφαλίζει ότι και οι δύο πλευρές του εμπορίου λαμβάνουν ακριβώς αυτό που ζήτησαν.

Συναλλαγές με προσφορές

Το σύστημα προσφορών σας επιτρέπει είτε να δημιουργήσετε τις δικές σας προκαθορισμένες προσφορές που μπορούν να αποδεχτούν άλλοι παίκτες είτε να αποδεχτείτε προσφορές που έχουν ήδη κάνει άλλοι. Όταν αποδέχεστε μια προσφορά ή κάποιος άλλος αποδέχεται τη δική σας προσφορά, οι πόροι αποστέλλονται αυτόματα.

Για να δημιουργήσετε μια προσφορά, μεταβείτε στην αγορά και κάντε κλικ στις οι προσφορές μου . Από αυτήν την οθόνη μπορείτε να δημιουργήσετε όσες προσφορές θέλετε. Μπορεί να είναι καλή ιδέα να χωρίσετε μια πολύ μεγάλη προσφορά σε πολλά μικρότερα, ώστε περισσότεροι παίκτες να μπορούν να τις αποδεχτούν.

Για να αποδεχτείτε την προσφορά άλλου παίκτη κάντε κλικ στο άλλες προσφορές . Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με τον πόρο που αναζητάτε και τη μέγιστη διάρκεια.


An example of the other offers page in the Market.

Ανταλλακτήριο Premium

Χρησιμοποιήστε το ανταλλακτήριο Premium για να ανταλλάξετε πόντους premium για πόρους και αντίστροφα. Αυτή η δυνατότητα αντικαθιστά την παλαιότερη μέθοδο δημιουργίας συναλλαγών στην αγορά και η ανταλλαγή έχει τη δική της καρτέλα!

An example of the new premium exchange screen

Ανταλλακτήριο και χωρητικότητα

Υπάρχει ένα ανταλλακτήριο Premium για κάθε ήπειρο. Κάθε ανταλλακτήριο έχει τη δική του χωρητικότητα, υποδεικνύοντας πόσους πόρους κάθε τύπου μπορεί να διατηρήσει. Το τρέχον απόθεμα ενός Ανταλλακτηρίου και η χωρητικότητα του θα καθορίσουν την τρέχουσα τιμή για διαπραγμάτευση. Οι πόροι διαπραγματεύονται με χαμηλότερες τιμές όταν το απόθεμα είναι γεμάτο και το αντίστροφο. Όταν το απόθεμα ενός Ανταλλακτηρίου είναι γεμάτο, δεν μπορούν να πουληθούν περισσότεροι πόροι αυτού του τύπου σε αυτό. Όταν το Ανταλλακτήριο είναι άδειο, δεν μπορούν να αγοραστούν περισσότεροι πόροι αυτού του τύπου από αυτό.

Κάνω μια παραγγελία

Μπορείτε να εισαγάγετε εντολές συναλλαγών στα πεδία "Αγορά" και "Πώληση" και να δείτε μια εκτίμηση του πόσο αξίζουν, με βάση τις τρέχουσες τιμές των πόρων.

Κάνοντας μια αγορά

Όταν κάνετε μια παραγγελία, το ανταλλακτήριο θα προτείνει μια συναλλαγή για εσάς, με αντίστοιχες τιμές στρογγυλοποιημένες στο πλησιέστερο πλήρες σημείο premium. Όταν αποδεχτείτε αυτήν την προσφορά, οι πόροι θα μεταφερθούν μεταξύ εσάς και του ανταλλακτηρίου. Η πώληση πόρων στο ανταλλακτήριο θα απαιτήσει από τους εμπόρους του χωριού σας να στείλουν τους πόρους, ενώ η αγορά πόρων θα χρησιμοποιήσει τους εμπόρους του ανταλλακτηρίου. Και στις δύο περιπτώσεις ο χρόνος παράδοσης θα είναι 2:00:00.

Φορολογία και ανάπτυξη

Όταν αγοράζετε πόρους από το ανταλλακτήριο, ένα μικρό μέρος των εσόδων θα διατεθεί αυτόματα για να αυξήσει την ικανότητά του για τον πόρο που διαπραγματεύεται. Κάθε μέρα, οι ανταλλαγές σε γειτονικές ηπείρους θα αλλάζουν επίσης την χωρητικότητα και το απόθεμα για να μετριάσουν τις διαφορές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες τους.