Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Η διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας είναι πολύ σημαντική, αλλά πολύ εύκολη, εφ 'όσον θυμάστε μερικές βασικές συμβουλές.

Ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού σας αποθηκεύεται στους διακομιστές μας με μη αναστρέψιμο κρυπτογραφημένο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος ούτε για το προσωπικό του Tribal Wars ή άλλους παίκτες να αποκτήσουν πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασής σας μέσω του συστήματός μας.

Ωστόσο, οι παίκτες θα μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας λόγω των εξής:

  • Έχετε επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης που μπορεί εύκολα να μαντέψει
  • Έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας από δημόσιο υπολογιστή και έχετε αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασης σε αυτόν τον υπολογιστή. Είναι επίσης πιθανό κάποιος να σας παρακολουθεί να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης
  • Έχετε γίνει θύμα απάτης (μερικές φορές αναφέρεται ως «ηλεκτρονικό ψάρεμα»)


Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να προστατευτείτε από αυτά τα πράγματα.

  • Επιλέξτε προσεκτικά τον κωδικό πρόσβασής σας. Δεν πρέπει να περιέχει το όνομα ή το επώνυμό σας ή κάτι εύκολο να μαντέψετε. Ένας κωδικός πρόσβασης όπως "1234" ή "password "είναι εξαιρετικά ανασφαλής. Πρέπει να επιλέξετε κάτι που περιλαμβάνει αριθμούς, κεφαλαία γράμματα και ειδικούς χαρακτήρες.
  • Όταν συνδέεστε σε δημόσιο υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε επιλέξει την επιλογή "Διατήρηση σύνδεσης". Να επιλέγετε πάντα όχι όταν σας ζητείται εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν σας παρακολουθεί να τον πληκτρολογείτε.
  • Κανείς από την ομάδα των Tribal Wars δεν θα σας ζητήσει ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν σας ζητηθεί ποτέ να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα είναι μόνο όταν συνδέεστε στο παιχνίδι, επομένως ελέγξτε τη γραμμή διευθύνσεων για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην πραγματική έκδοση του Tribal Wars.
  • Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για πολλούς ιστότοπους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε στη διεύθυνση E-mail σας σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Εάν χάσετε τον έλεγχο του E-Mail σας, θα χάσετε πολύ περισσότερα. Εάν χάσετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας, μπορείτε να τον ανακτήσετε με το E-Mail σας. Δεν θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε εάν χάσετε τον λογαριασμό σας στο E-Mail.