Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πλεονεκτίματα λογαριασμού Premium

Ουρά κτίσης

Building order.jpg

Με έναν λογαριασμό Premium είναι δυνατή η προσθήκη περισσοτέρων κτιρίων στην ουρά κτίσης. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα απόλυτης χρήσης του επιτελείου σου. Μπορείς επίσης να προσθέσεις πολλαπλές εργασίες στο οπλοποιείο.

Προσωπικά ρυθμιζόμενο μέγεθος χάρτη

Map size.jpg

Ο χάρτης τομέων μπορεί να αλλαχτεί από στάνταρτ 7x7 πεδίων μέχρι και σε 15x15 πεδίων. Έτσι μπορεί να δεις καλύτερα τα περίχωρα.

Επισκόπηση χωριού

Village overview.jpg

Η ολοκλήρωση της κατασκευής, των μονάδων και της έρευνας φαίνεται στην επισκόπηση του χωριού. Μπορείς επίσης να δεις σε αυτήν τις κινήσεις των στρατευμάτων σου όποτε δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχεις διαρκώς το μέρος συνάντησης.

Επισήμανση παικτών με χρώματα και σύμβολα επίθεσης

Color villages.jpg

Μπορείς να διαχωρίσεις παίκτες με χρώματα στον χάρτη. Σου δίνει μια πολύ καλύτερη επισκόπηση των φίλων και εχθρών σου. Χάρη σε ένα μικρό σύμβολο στον χάρτη μπορεί να δεις και τα χωριά που επιτίθεσαι αυτήν την στιγμή.

Μπάρα συντομεύσεων

Bar.jpg

Κάτω από το κανονικό μενού έχει προστεθεί ένα νέο μενού (μπάρα συντομεύσεων). Εσύ επιλέγεις ποιους συνδέσμους θέλεις να έχεις στην μπάρα συντομεύσεων. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για μεταφορά σε διάφορα κτίρια στα χωριά σου.

Eπισκοπήσεις

Overview combined.jpg

 • Συνδυασμένα - Δίνει τον ελεύθερο χώρο των αγροκτημάτων και τα στρατεύματα σε κάθε χωριό.
 • Παραγωγή - Δείχνει τους πόντους των χωριών, τους πόρους και τις ουρές παραγωγής.
 • Μεταφορές - Επιτρέπει στον χρήστη να δει όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες μεταφορές πόρων όπως και τους εμπόρους που επιστρέφουν.
 • Στρατεύματα - Δίνει αρκετές επιλογές για γρήγορη και εύκολη εύρεση των στρατευμάτων όλων των χωριών.
 • Εντολές - Δείχνει την επισκόπηση όλων των εντολών και μπορεί να χωριστεί ώστε δίχνει μόνο τις επιθέσεις, τις βοήθειες ή τα στρατεύματα που επιστρέφουν.
 • Εισερχόμενα - Δείχνει στον χρήστη σε μία σελίδα όλες τις εισερχόμενες επιθέσεις και βοήθειες. Επίσης περιέχει εργαλεία για γρήγορη και εύκολη μετονομασία των εντολών.
 • Κτίρια - Δείχνει τα επίπεδα όλων των κτιρίων, όλων των χωριών σε μία σελίδα.
 • Έρευνες - Επιτρέπει στον χρήστη να δει ποιες έρευνες είναι ολοκληρωμένες σε κάθε χωριό.
 • Ομάδες - Επιτρέπει στον χρήστη να δει ποια χωριά είναι σε κάθε ομάδα. Επίσης επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργαστεί τις ομάδες σε πολλά χωριά με τη μία.

Εύκολη επιλογή χωριών

Village navigation.jpg

Με τα βέλη πλοήγησης χωριών μπορείς εύκολα να πας στο επόμενο χωριό. Στο μέρος συγκέντρωσης μπορείς να δεις τα χωριά που έχεις επιτεθεί πρόσφατα και να φτιάξεις μια λίστα αγαπημένων για να κάνεις την επιλογή στόχου ευκολότερη.

Πληροφορίες χάρτη

Popup.jpg

Στον χάρτη μπορείς να δεις το ηθικό και την απόσταση για το χωριό το οποίο επέλεξες. Για τα δικά σου χωριά μπορείς να δεις και τους πόρους, στρατεύματα στο χωριό εμπόρους και πληθυσμό. Μπορείς επίσης να δεις αν η τελευταία επίθεσή σου προς ένα χωριό ήταν νικηφόρα ή όχι.

Πολιτικός χάρτης

Political map.jpg

Στον πολιτικό χάρτη μπορείς να δεις ποιες περιοχές ανήκουν σε εσένα και ποιες ανήκουν στην φυλή σου.

Σημειωματάριο - Τίτλος

Notebook.jpg

Θα έχεις ένα σημειωματάριο που στο οποίο θα μπορείς να κρατάς πληροφορίες και σχέδια στην σιγουριά.

Θυρεός

Profile.jpg

Μπορείς να ανεβάσεις έναν προσωπικό θυρεό που θα φαίνεται στο προφίλ σου. Αν είσαι αριστοκράτης της φυλής σου, μπορείς να ανεβάσεις θυρεό και για την φυλή

Στρατολόγηση

Mass recruitment.jpg

Μπορείς να κάνεις στρατολόγηση σε όλα τα χωριά σου με μια κίνηση.

Αδράνεια

Inactivity.jpg

Λογαριασμοί με ενεργό Premium δεν διαγράφονται λόγο αδράνειας.

Αφαίρεση διαφημίσεων

Noad.jpg

Ως χρηστης premium υποστηρίζεις άμεσα τις Φυλετικές Μάχες. Συνεπώς οι διαφημίσεις θα κλείσουν για σας.

και πολλά περισσότερα...

Tribalwars.jpg

Μπορείς να στείλεις μαζικά μηνύματα στην φυλή σου, να δεις αν μια επίθεση ήταν επιτυχής, να πάρεις χρήσιμους συνδέσμους στον εξομοιωτή και αν οι φίλοι σου είναι on-line. Με κάθε λογαριασμό Premium βοηθάς στην εξέλιξη του παιχνιδιού "Φυλετικές Μάχες".

Αγορά

Ο λογαριασμός Premium κοστίζει: για 30 μέρες, 200 πόντους Premium.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αγοράς Premium Moneybookers ,Μεταφορά, PayPal, ClickandBuy, Πιστωτική κάρτα, paysafecard, Ukash, SMS, Τηλέφωνο και GratisPay


 • Το GratisPay

Σας δίνει πόντους Premium μόνο για λίγο από τον χρόνο σας. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές στις οποίες μπορείτε να λάβετε μέρος, μερικές από αυτές είναι δημοσκοπήσεις και κληρώσεις. Τις περισσότερες φορές αρκεί να ολοκληρώσετε μια δωρεάν εγγραφή, μερικές άλλες φορές μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε ένα προϊόν. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το GratisPay μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτούς κατευθείαν.


Ενεργοποίηση

Για να ενεργοποιήσεις το λογαριασμό Premium ακολούθησε την παρακάτω βοήθεια

 • Αγορά πόντων λογαριασμό Premium
 • Μόλις λάβεις τους πόντους της αγοράς πας ενεργοποίηση

A1.jpg

και πατάς την επιλογή που θες για 3 μέρες 30 πόντους για 7 μέρες 60 πόντους για 14 μέρες 100 πόντους 30 μέρες για 200 πόντους

Προέκταση λογαριασμού Premium

Αν ο λογαριασμός σου αποκλειστεί λόγο παραβίασης των κανόνων δεν επιστέφονται τα χρήματα. Ο λογαριασμός Premium δεν γίνεται να μεταφερθεί σε άλλον παίκτη. Ο λογαριασμός Premium είναι ενεργός σε έναν κόσμο.


Μεταφορά πόντων Premium

Μπορείς να μεταφέρεις πόντους Premium από τον λογαριασμό σου σε έναν άλλο απλά πας στην μεταφορά πόντων Premium διαλέγεις πόσους πόντους θέλεις να στείλεις και το όνομα του παίκτη που θέλεις να στείλεις


Δωρεάν λογαριασμός Premium

 • Εδώ μπορείς να δοκιμάσεις τον λογαριασμό Premium ή να επιμηκύνεις έναν ήδη υπάρχον λογαριασμό Premium.

Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση αγοράς λογαριασμού Premium μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου.

 • Λογαριασμό Premium λαμβάνεις για μια εβδομάδα στους 500 πόντους καθώς και για 3 μέρες στους 25 000 πόντους
 • Μπορείς να λάβεις επίσης και όταν κάνεις πρόσκληση ένα παίκτη μέσο ενός website που βρίσκεις στης [ρυθμίσεις] όταν ο παίκτης πάει 500 πόντους παίρνεις Premium για 5 μέρες


>>Επιτήρηση λογαριασμού