Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι Φυλές είναι ένα σημαντικό μέρος των φυλετικών μαχών, επιτρέποντας στους παίκτες να ομαδοποιούνται για να αλληλοϋποστηρίζονται και τελικά κερδίζουν έναν κόσμο.

Βρίσκοντας μια φυλή

Συνιστάται ανεπιφύλακτα να βρείτε μια φυλή για να συμμετάσχετε το συντομότερο δυνατό εάν είστε νέος παίκτης. Παρόλο που μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας φυλή, σας συνιστούμε να περιμένετε έως ότου έχετε περισσότερη εμπειρία για να το κάνετε.

Για να συμμετάσχετε σε μια φυλή θα πρέπει να λάβετε πρόσκληση, δεν είναι δυνατή η υποβολή αίτησης μέσω της διεπαφής του παιχνιδιού. Για να δείτε μια λίστα φυλών, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Κατάταξη και μετά στο Φυλές. Ωστόσο, μπορεί να προτιμάτε να βλέπετε φυλές που έχουν ισχυρή θέση στην ήπειρό σας, οπότε θα πρέπει να μεταβείτε στην Κατάταξη και μετά Φυλές ηπείρων.

Οι περισσότερες φυλές συνήθως δείχνουν εάν προσλαμβάνουν ή όχι στο προφίλ τους. Θα αναφέρουν επίσης το όνομα του αρχηγού ή του υπεύθυνου στρατολόγησης. Αυτό είναι το άτομο που πρέπει να στείλετε μήνυμα για να ρωτήσετε σχετικά με μια πρόσκληση.

Εγκατάλειψη φυλής

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι στη φυλή σας, είναι πάντα δυνατό να φύγετε. Κάντε κλικ στο "Εγκατάλειψη φυλής" για να φύγετε από τη φυλή σας. Θα βρείτε αυτό το κουμπί όταν κάνετε κλικ στο "φυλή", ακριβώς στο κάτω μέρος της σελίδας.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό υπόκειται στις ρυθμίσεις κόσμου, ορισμένοι κόσμοι δεν σας επιτρέπουν να εγκαταλείψετε τη φυλή σας.

Θέσεις στη φυλή

Υπάρχουν πολλά προνόμια που μπορούν να δοθούν σε κάθε μέλος της φυλής.

Found.png Δούκας / Ιδρυτής φυλής
Ο καθορισμός κάποιου με προνόμια δούκα κάνει αυτόν τον παίκτη ιδρυτή της φυλής, με όλες τις εξουσίες και τα δικαιώματα της φυλής. Μπορούν να διαλύσουν τη φυλή, να αλλάξουν το όνομα και τις ρυθμίσεις της και να επεξεργαστούν τα δικαιώματα άλλων παικτών.

Ποτέ μην δίνετε αυτό το δικαίωμα σε ένα μέλος, εκτός εάν τα εμπιστεύεστε πραγματικά. Μπορούν να διαλύσουν τη φυλή σας, και όταν γίνει αυτό δεν υπάρχει τρόπος να την πάρετε πίσω. Θα πρέπει να την ξανά δημιουργήσετε από το μηδέν.

Lead.png Βαρώνος
Οι βαρόνοι μπορούν να ορίσουν προνόμια και τίτλους άλλων μελών και να διώξουν μέλη από τη φυλή.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν δίνετε αυτό το δικαίωμα. Ένας κακόβουλος βαρώνος θα μπορούσε να διώξει όλα τα μέλη της φυλής.

Invite.png Πρόσκληση
Δίνει πρόσβαση στον παίκτη για να στείλει προσκλήσεις σε άλλους παίκτες.
Diplomacy.png Διπλωματία
Επιτρέπει στους παίκτες να επεξεργάζονται το προφίλ της φυλής και να επεξεργάζονται τις λίστες διπλωματίας. Μπορούν να καθορίσουν ποιες φυλές εμφανίζονται ως Σ.Ε, Σύμμαχος ή εχθρός.
Mass mail.png Κυκλικά μηνύματα
Δίνει πρόσβαση στον παίκτη για να στείλει εύκολα ένα μήνυμα σε ολόκληρη τη φυλή. Ωστόσο, για να στείλετε ένα μήνυμα σε περισσότερους από τρεις παίκτες απαιτείται Premium λογαριασμός.
Forum mod.png Διαχειριστής φυλετικού φόρουμ
Δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να επεξεργάζεται και να διαγράφει αναρτήσεις στα εσωτερικά φόρουμ της φυλής.
Internal forum.png Κρυφά φόρουμ
Επιτρέπει στον παίκτη να βλέπει φόρουμ που επισημαίνονται ως κρυφά από τα κανονικά μέλη της φυλής.
Trusted member.png Έμπιστα μέλη
Επιτρέπει στον παίκτη να βλέπει φόρουμ που επισημαίνονται ως ορατά μόνο από έμπιστα μέλη.

Προνόμια φυλής

Δεξιότητες φυλής

Αποστολές φυλής