Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Επισκόπηση χωριού

  • Η Επισκόπηση του χωριού σου δίνει αρκετές πληροφορίες για το χωριό. Μπορείς να δεις το μέγεθος των κτιρίων σου, την τωρινή παράγωγη πόρων, τα στρατεύματά σου και τις κινήσεις τους.
  • Μπορείς να μεταφερθείς από την κλασσική επισκόπηση στην γραφική και πίσω. Η κλασική επισκόπηση είναι ένα μεγάλο προνόμιο όταν έχεις αργή σύνδεση Internet. Αν έχεις ενεργό προνομιακό λογαριασμό θα έχεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες όπως την παραγωγή στα κτίριά σου, τον αριθμό των διαθέσιμων και συνολικών εμπόρων της Αγοράς και την ώρα κατά την οποία η Αποθήκη σου θα είναι γεμάτη.


Αυτή είναι μια γραφική επισκόπηση του χωριού που δείχνει πως μοιάζουν τα κτίρια.

Overview.jpeg


  • Η εμφάνιση των κτιρίων αλλάζει ανάλογα με το επίπεδό τους. Εδώ μπορείς να δεις σε ποιο επίπεδο αλλάζει το γραφικό του κάθε κτιρίου:
Κτίριο Επίπεδο για τα δεύτερα γραφικά Επίπεδο για τα τρίτα γραφικά
Επιτελείο 5 15
Στρατώνας 5 20
Στάβλος 5 10
Εργαστήριο 5 10
Ακαδημία x x
Οπλοποιείο 5 15
Μέρος Συγκέντρωσης x x
Άγαλμα x x
Αγορά 5 20
Ξυλουργείο 10 20
Λατομείο 10 20
Σιδηρωρυχείο 10 20
Αγρόκτημα 10 20
Αποθήκη 10 20
κρυψώνα x x
Τείχος 5 15

Αλλαγή ονόματος χωριού

  • Μπορείς να αλλάξεις όνομα στο χωριό σου πηγαίνοντας στο Επιτελείο. Κάτω αριστερά από τα κτίρια βλέπεις το τωρινό όνομα του χωριού, που μπορείς να αλλάξεις και να αποθηκεύσεις κάνοντας κλικ στο "Αλλαγή".
Rename.jpg


Κατασκευή κτιρίων

Αν θέλετε να κατασκευάσετε ένα κτίριο, κάντε click στο Επιτελείο του χωριού και μετά κάντε click στο "Επέκταση στο επίπεδο X". Χρειάζεται μία συγκεκριμένη ποσότητα σε Ξύλο, Πηλό και Σίδερο. Η ακριβής ποσότητα των πόρων που απαιτούνται, εξαρτάται από το είδος του κτιρίου και το επίπεδο του. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο του κτιρίου που θέλετε να κατασκευάσετε, τόσο περισσότεροι πόροι απαιτούνται για το επόμενο επίπεδο.

Επίσης, μερικά κτίρια έχουν ως προαπαιτούμενο άλλα κτίρια σε συγκεκριμένο επίπεδο για να κατασκευαστούν. Για παράδειγμα, μπορείς να χτίσεις την Αγορά, μόνο αφού αναβαθμιστεί η Αποθήκη σε συγκεκριμένο επίπεδο. Στο Επιτελείο, μπορείς να δεις αυτές τις προϋποθέσεις όπως επίσης και το κόστος κατασκευής σε πόρους. Περισσότερα μπορείς να βρεις στην Επισκόπηση κτιρίων.


Πόροι

  • Για να στρατολογήσεις μονάδες ή να κατασκευάσεις κτίρια χρειάζεσαι πόρους. Λαμβάνεις πόρους αυτόματα από τα κτίρια παραγωγής πόρων (Ξυλουργείο, Λατομείο, Σιδηρωρυχείο). Τους πόρους συνεχίζεις να τους παίρνεις ακόμη και εάν δεν είσαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου.
  • Η ποσότητα των πόρων που λαμβάνεις, εξαρτάται από το επίπεδο των κτιρίων που παράγουν τους πόρους. Είναι επίσης σημαντικό να αναβαθμίσεις την Αποθήκη σου για να είσαι σίγουρος ότι οι πόροι χωράνε και δεν θα χαθούν εάν αυτή γεμίσει.
  • Επάνω δεξιά, βλέπεις πόσους πόρους χωράει η Αποθήκη σου και πόσους έχεις τώρα. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, η μέγιστη ποσότητα πόρων που μπορεί να αποθηκευτεί στην Αποθήκη είναι 400000. Οι αριθμοί που βρίσκονται αριστερά της μέγιστης χωρητικότητας της Αποθήκης, δείχνουν την ποσότητα των πόρων που είναι ήδη αποθηκευμένοι σε αυτή (140883 ξύλο, 104685 πηλός, 169876 σίδερο).
Storage.jpg


Στρατολόγηση Μονάδων

Μπορείς να στρατολογήσεις τις πρώτες σου μονάδες στον στρατώνα. Για να κατασκευάσεις τον στρατώνα θα πρέπει να αναβαθμίσεις το επιτελείο στο επίπεδο 3. Αρχικά, θα μπορείς να στρατολογήσεις μόνο δορατοφόρους. Για τις υπόλοιπες μονάδες θα χρειαστείς π.χ. οπλοποιείο και νέα κτίρια (όπως είναι ο στάβλος και το εργαστήριο) Στην επισκόπηση μονάδων μπορείς να βρεις μία περιγραφή των απαιτήσεων της κάθε μονάδας καθώς και τις ιδιότητές της.

Για να στρατολογήσετε μονάδες, πρέπει πρώτα να επιλέξετε τον στρατώνα σας.


Στη συνέχεια, απλά συμπληρώστε τον αριθμό των μονάδων που θέλετε να στρατολογήσετε και επιλέξτε Στρατολόγηση.