Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Main1.png
Επιτελείο
Στο επιτελείο μπορείς να κατασκευάσεις νέα κτίρια ή να αναβαθμίσεις τα ήδη υπάρχοντα. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του Επιτελείου σου, τόσο γρηγορότερα θα ολοκληρώνονται οι κατασκευές. Εφόσον το επιτρέπουν οι ρυθμίσεις του κόσμου, όταν το Επιτελείο αναβαθμιστεί στο επίπεδο 15 θα μπορείς να κατεδαφίσεις κτίρια σε αυτό το χωριό.
Barracks1.png
Στρατώνας
Στον στρατώνα μπορείς να στρατολογήσεις πεζικό. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του κτιρίου τόσο γρηγορότερα θα στρατολογούνται οι μονάδες.
Stable1.png
Στάβλος
Στο στάβλο μπορείτε να στρατολογήσετε ιππικό. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του κτιρίου τόσο γρηγορότερα θα στρατολογούνται οι μονάδες.
Garage1.png
Εργαστήριο
Στο εργαστήριο μπορείτε να στρατολογήσετε κριούς και καταπέλτες. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του κτιρίου τόσο γρηγορότερα θα στρατολογούνται οι μονάδες.
Church1.png
Εκκλησία
Η εκκλησία βοηθά του θρήσκους χωρικούς στα γειτονικά χωριά. Χωρίς την εκκλησία οι πολεμιστές των χωριών στην περιοχή που επηρεάζεται από την εκκλησία πολεμάνε χειρότερα.
Church f1.png
Πρώτη Εκκλησία
Η πρώτη εκκλησία βοηθάει του θρήσκους χωρικούς στα γειτονικά χωριά. Η πρώτη εκκλησία μπορεί να δημιουργηθεί μόνο μια φορά. Χωρίς την εκκλησία οι πολεμιστές των χωριών στην περιοχή που επηρεάζεται από την εκκλησία πολεμάνε χειρότερα.
Snob1.png
Ακαδημία
Στην ακαδημία μπορείς να εκπαιδεύσεις αριστοκράτες. Θα σε βοηθήσουν για να κατακτήσεις άλλα χωριά.
Smith1.png
Οπλοποιείο
Στο οπλοποιείο μπορείς να εξερευνήσεις μονάδες και να αναβαθμίσεις το επίπεδο των μονάδων σου ανάλογα με τον κόσμο και τις επιλογές του. Η αναβάθμιση του Οπλοποιείου επιτρέπει την εξερεύνηση καλύτερων μονάδων και μειώνει το χρόνο εξερεύνησης.
Place1.png
Μέρος Συγκέντρωσης
Στο μέρος συγκέντρωσης μπορούν να συναντηθούν τα στρατεύματά σου. Εδώ μπορείς ακόμα και να τα ελέγχεις.
Statue1.png
Άγαλμα
Στο άγαλμα μπορούν οι χωρικοί σου να δείξουν τον σεβασμό τους στον Paladin σου. Αν αυτός πεθάνει μπορούν ακόμα και να διορίσουν έναν από τους πολεμιστές σου ως νέο paladin.
Market1.png
Αγορά
Στην αγορά μπορείς να πουλάς και να αγοράζεις από άλλους παίκτες.
Wood1.png
Ξυλουργείο
Έξω από το χωριό σου στα σκοτεινά δάση κόβουν οι εργάτες σου δέντρα για να φτιάξουν ξύλο στο ξυλουργείο σου, που χρειάζεται για κτίρια και όπλα. Όσο μεγαλύτερο επίπεδο έχει το ξυλουργείο σου τόσο πιο πολύ ξύλο παρασκευάζεται.
Stone1.png
Λατομείο
Στο λατομείο σου παρασκευάζουν οι εργάτες σου πηλό, που είναι σημαντικός για τα κτίρια. Όσο μεγαλύτερο επίπεδο έχει το λατομείο σου τόσο περισσότερος πηλός παρασκευάζεται.
Iron1.png
Σιδηρωρυχείο
Στο σιδηρωρυχείο σκάβουν οι εργάτες σου για σίδερο που είναι πολύ σημαντικό για όπλα. Όσο μεγαλύτερο επίπεδο έχει το σιδηρωρυχείο τόσο πιο πολύ σίδερο παρασκευάζεται.
Farma.png
Αγρόκτημα
Το αγρόκτημα δίνει τροφή στους χωρικούς και στρατιώτες σου. Αν δεν μεγαλώσεις το αγρόκτημά σου δεν μπορεί ούτε το χωριό σου να μεγαλώσει. Όσο μεγαλύτερο επίπεδο έχει το αγρόκτημά σου τόσο περισσότεροι χωρικοί μπορούν να φάνε.
Storage1.png
Αποθήκη
Στην αποθήκη αποθηκεύεις τους πόρους σου. Όσο μεγαλύτερο επίπεδο έχει η Αποθήκη σου τόσο πιο πολλούς πόρους μπορείς να αποθηκεύσεις.
Hide1.png
Κρυψώνα
Οι πόροι που είναι στην κρυψώνα σου δεν μπορούν να λεηλατηθούν από τους εχθρούς σου. Όσο μεγαλύτερη κρυψώνα έχεις τόσο πιο πολλά πράματα μπορείς να βάλεις εκεί. Στην κρυψώνα δεν γίνεται να κρύψεις τα στρατεύματα σου. Ακόμα και οι εχθροί σας δεν μπορούν να εντοπίσουν τους πόρους που είναι κρυμμένοι στην κρυψώνα.
Wall1.png
Τείχος
Το τείχος σου σε προστατεύει από τις εχθρικές δυνάμεις. Όσο μεγαλύτερο επίπεδο έχει το τείχος σου τόσο πιο καλή βασική άμυνα έχει το χωριό σου. Αυξάνει ακόμα και την αμυντική δύναμη των στρατευμάτων σου.
Rsz watchtower 1.png
Παρατηρητήριο
Το Παρατηρητήριο ανιχνεύει τις εχθρικές εντολές και σου δίνει μία εικόνα του μεγέθους του στρατού που περιλαμβάνει η κάθε εντολή. Έχει συγκεκριμένη ακτίνα και μπορεί να αναβαθμιστεί για να μεγαλώσει η εμβέλειά του.
Stronghold artwork.png
Οχυρό
Το Οχυρό είναι η νέα προσθήκη του παιχνιδιού η οποία επιτρέπει στις φυλές να συγκεντρώνουν στρατό για μεγαλύτερες επιθέσεις.