Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αν δεν θα μπορείς να συνδεθείς στον λογαριασμό σου για κάποιο χρονικό διάστημα και χρειάζεσαι κάποιον να επιβλέπει τον λογαριασμό σου, μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιτήρηση λογαριασμού δίνοντας σε κάποιον φίλο ή συμπαίκτη σου να συνδέεται στον λογαριασμό σου και να τον διαχειρίζεται. Για να το κάνεις αυτό, πήγαινε Ρυθμίσεις ---> Επιτηρητής λογαριασμού και συμπλήρωσε το όνομα του παίκτη που θέλεις να σε επιτηρεί. Όταν αποδεχθεί την επιτήρηση του λογαριασμού σου, δεν θα μπορείς να συνδεθείς στον λογαριασμό σου μέχρι να τερματίσεις την επιτήρηση.

Προσοχή: απαγορεύεται αυστηρά να δώσεις τον κωδικό σου σε άλλον παίκτη για να συνδεθεί. Μόνο με την επιτήρηση μπορεί να συνδεθεί στον λογαριασμό σου.


Επιτηρήσεις.png

Θα πρέπει να είσαι σίγουρος για το άτομο που θα επιλέξεις να επιτηρεί τον λογαριασμό σου. Καθώς θα έχει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σου, υπάρχει πιθανότητα να βλάψει τον λογαριασμό σου προκαλώντας ανεπανόρθωτες ζημιές. Επίσης, θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως έχει χρόνο για να προσέχει και τον δικό σου λογαριασμό. Για να τερματίσεις την επιτήρηση, απλά συνδέσου στον λογαριασμό σου και θα εμφανιστεί μία οθόνη που θα σου δίνει την επιλογή να τερματίσεις την επιτήρηση του λογαριασμού σου.

Κάποιες φυλές επιτρέπουν την επιτήρηση λογαριασμού μόνο μεταξύ των μελών της φυλής. Είναι χρήσιμο να ενημερωθείς πρώτα από τον αρχηγό σου για να γνωρίζεις τους κανονισμούς της φυλής σου.

Όταν σου ζητήσει κάποιος άλλος παίκτης να επιτηρήσεις τον λογαριασμό του, πρώτα θα πρέπει να αποδεχθείς την επιτήρηση (ή να μην την αποδεχθείς εάν δεν θέλεις να τον επιτηρείς). Αυτό μπορείς να το κάνεις πηγαίνοντας Ρυθμίσεις ---> Επιτηρητής λογαριασμού. Όταν αποδεχθείς την επιτήρηση, δίπλα από το όνομα του λογαριασμού θα δεις την επιλογή "Σύνδεση". Με αυτό τον τρόπο, θα έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό του.

Εάν ένας λογαριασμός έχει ενεργό επιτηρητής για μεγάλο χρονικό διάστημα (συνήθως 30 ημέρες για τις τελευταίες 60) θα υπάρξουν περιορισμοί στις εντολές που μπορείς να εκτελέσεις, όπως στο να στείλεις επιθέσεις και άμυνες σε χωριά εκτός του λογαριασμού που επιτηρείς. Για τους παλαιότερους κόσμους (κ1 έως και κ16) το ανώτατο όριο ημερών επιτήρησης ήταν 120 και ο λογαριασμός θεωρούνταν περιορισμένος στις 60 ημέρες. Και σε αυτή την περίπτωση, όταν ένας λογαριασμός επιτηρούνταν για 60 ημέρες, δεν μπορούσε να στείλει επιθέσεις και άμυνες μετά από αυτό το χρονικό διάστημα σε άλλους παίκτες.

Προσοχή: Απαγορεύεται ρητά να στείλεις πόρους από τον λογαριασμό που επιτηρείς σε άλλον παίκτη. Ακόμη και ο κάτοχος του λογαριασμού να σου έχει δώσει τέτοιες εντολές, δεν επιτρέπεται να το κάνεις. Μπορεί να βγάλεις προσφορές από την αγορά του λογαριασμού που επιτηρείς σε αναλογία 1:1 για να μην υπάρξει η παραμικρή ζημία του λογαριασμού.