Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Το εμπόριο σου επιτρέπει να ανταλλάζεις πόρους με άλλους παίκτες. Η ανταλλαγή των πόρων γίνεται στην αγορά.

Ελεύθερο εμπόριο

Ελεύθερο εμπόριο είναι όταν στέλνεις πόρους σε κάποιο άλλο χωριό χωρίς να παίρνεις τίποτα ως αντάλλαγμα. Υπάρχει περιορισμός στην αποστολή πόρων σε άλλους παίκτες η οποία εξαρτάται από την ημερομηνία εγγραφής σου σε κάποιον κόσμο, αλλά μεταξύ των δικών σου χωριών δεν υπάρχει κανείς απολύτως περιορισμός. Εάν υπάρχει ενεργός περιορισμός στη χρήση του ελεύθερου εμπορίου, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα λάθους στην οθόνη σου και παράλληλα θα σε ενημερώνει για την ακριβή ημερομηνία και ώρα που θα μπορείς να στείλεις πόρους σε άλλους παίκτες.

Ένας έμπορος, μπορεί να μεταφέρει μέγιστο 1.000 πόρους. Αυτό μπορεί να είναι 1.000 πόρους ενός είδους ή να χωρίζεται σε διαφορετικούς μέχρι το όριο. Για παράδειγμα, ένας έμπορος μπορεί να μεταφέρει 100 ξύλο, 350 πηλό και 500 σίδερο.

Αναβαθμίζοντας την αγορά σου, έχεις περισσότερους εμπόρους διαθέσιμους. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείς να μεταφέρεις περισσότερους πόρους ταυτόχρονα.

Όταν θέλεις να ανταλλάξεις πόρους με κάποιον που δεν ξέρεις, θα πρέπει να δημιουργήσεις μία προσφορά στην αγορά αντί να χρησιμοποιήσεις το σύστημα ελεύθερο εμπόριο. Αυτή η δυνατότητα εξασφαλίζει πως και οι δύο πλευρές θα λάβουν ακριβώς τους πόρους που ζητούν.


Εμπόριο με τη χρήση προσφορών

Το σύστημα προσφορών της αγοράς σου επιτρέπει είτε να δημιουργείς τις δικές σου προκαθορισμένες προσφορές που θα αποδέχονται οι άλλοι παίκτες είτε να αποδέχεσαι εσύ προσφορές που έχουν δημιουργήσει άλλοι παίκτες. Όταν αποδέχεσαι μία προσφορά ή κάποιος άλλος αποδέχεται μία δική σου προσφορά, οι πόροι στέλνονται αυτόματα.

Για να δημιουργήσεις μία προσφορά πήγαινε στην αγορά και επέλεξε Οι προσφορές σου. Από εκεί, μπορείς να δημιουργήσεις όσες προσφορές θέλεις. Είναι καλή ιδέα να δημιουργήσεις πολλές μικρότερες προσφορές αντί για μία μεγάλη, για να μπορέσουν να τις δεχτούν περισσότεροι παίκτες.

Για να αποδεχθείς την προσφορά ενός άλλου παίκτη, πήγαινε στο Άλλες προσφορές. Μπορείς επίσης να επιλέξεις ποιος προσφορές θέλεις να εμφανίζονται βάσει του πόρου που θέλεις ή προσφέρεις καθώς και βάσει της μέγιστης απόστασης των χωριού που υπάρχει η προσφορά του άλλου παίκτη.

Ένα παράδειγμα των προσφορών στην Αγορά.