Από Tribalwars Wiki GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Εδώ θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια του λογαριασμού σου στο παιχνίδι.

Ο κωδικός του λογαριασμού σου αποθηκεύεται κρυπτογραφημένος. Η Ομάδα Διαχείρισης μπορεί να δει μόνο την κρυπτογράφηση του κωδικού που δημιουργεί αυτόματα το σύστημα, χωρίς όμως να μπορεί να δει τον πραγματικό κωδικό που έχεις στον λογαριασμό σου. Υπάρχουν όμως μερικοί τρόποι που κάποιος μπορεί να κλέψει τον κωδικό σου:

  • Πρέπει να επιλέξεις έναν κωδικό που να είναι δύσκολο για κάποιον να τον μαντέψει.
  • Έχεις μπει από έναν κοινό υπολογιστή (π.χ. Internet Cafe) και έχεις αποθηκεύσει τον κωδικό σου σε αυτόν τον υπολογιστή. Μπορεί ίσως και κάποιος να σε κοιτούσε όταν έγραφες τον κωδικό σου.
  • Έπεσες θύμα απάτης (phising).

Εδώ σου προτείνουμε πως να προστατευτείς εναντίων τέτοιον επιθέσεων. Ίσως να ακούγεται χαζό, αλλά από πείρα ξέρουμε ότι πολλοί παίκτες έχουν χάσει τους λογαριασμούς τους με αυτούς τους τρόπους, από τις αιτήσεις υποστήριξης που λαμβάνουμε κάθε μέρα.

  • Ο κωδικός σου δεν πρέπει να περιλαμβάνει το πρώτο σου όνομα ή το επίθετό σου. Επίσης καλό θα ήταν ο κωδικός σας να μην ήταν του τύπου "1234" ή "κωδικός". Το καλύτερο είναι να συνδυάσεις μια λέξη με αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες. Ίσως να φαίνεται περίπλοκο, αλλά το να βάλεις ένα ! στη μέση του κωδικού σου, ειλικρινά ενισχύει τον κωδικό σου. Ο αριθμός δεν πρέπει να έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα, καθώς αυτό εύκολα μαντεύεται.
  • Όταν συνδέεσαι σε κοινούς υπολογιστές (π.χ. από το σχολείο ή σε ένα Internet Cafe ή ακόμη και στη δουλειά σου) είναι σημαντικό να μην επιλέγεις την "Αποθήκευση ονόματος χρήστη και κωδικού σε αυτόν τον υπολογιστή". Πάντα να επιλέγεις όχι εκεί που σου ζητάει να αποθηκεύσεις τον κωδικό. Είναι εξίσου σημαντικό να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν κρυφοκοιτάζει.
  • Ποτέ κανείς από την Ομάδα Διαχείρισης του παιχνιδιού δεν θα σου ζητήσει τον κωδικό σου. Στην περίπτωση που σου ζητήσουν με μήνυμα τον κωδικό σου, υποδυόμενοι μέλος της Ομάδας Διαχείρισης του παιχνιδιού, θα πρέπει να το αναφέρεις άμεσα κάνοντας Αίτηση Υποστήριξης.
  • Κάθε φορά που σε ρωτούν για τον κωδικό σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Ίσως σου ζητηθεί να εισάγεις το όνομα και τον κωδικό σου σε κάποιες σελίδες. Αν αυτές δηλώνουν «εξωτερική πιστοποίηση» και το url είναι «www.fyletikesmaxes.gr», δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για την εγκυρότητα. Αυτές οι σελίδες χρησιμοποιούν μια διεπαφή των Φυλετικών Μαχών και δεν μπορείτε να αποκτήσετε κωδικό. Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας σελίδας είναι το TWplus: Αν θέλετε να σχολιάσετε, πρέπει πρώτα να πάρετε πρόσβαση.
  • Δεν πρέπει να έχεις τον ίδιο κωδικό για πολλές σελίδες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην έχεις τον ίδιο κωδικό στο παιχνίδι όπως έχεις στο e-mail σου ή οποιανδήποτε άλλη σελίδα. Αν χάσεις τον έλεγχο του e-mail σου θα χάσεις πολλά περισσότερα. Αν ποτέ χάσεις τον κωδικό σου στο παιχνίδι μπορείς να τον επαναφέρεις με το e-mail σου. Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν χάσεις και τον λογαριασμό e-mail σου.