Από Tribalwars Wiki GR
Αναθεώρηση ως προς 16:45, 22 Ιουλίου 2013 από τον Immortαl (Συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Η βοήθεια των Φυλετικών Μαχών

Pal.png
Καλώς ήρθατε στη βοήθεια των Φυλετικών Μαχών

Οι Φυλετικές Μάχες εξελίσσονται στις αρχές του μεσαίωνα. Κάθε παίχτης ξεκινά ως ιδιοκτήτης ενός μικρού χωριού, στην προσπάθεια του για δόξα και δύναμη. Σύμφωνα με τις εντολές σας το χωριό αναπτύσσεται. Καθώς αυξάνεται η παραγωγή το εμπόριο ακμάζει και η πόλη σας ευημερεί.

Δεν είναι όμως μόνο το δικό σας χωριό που αναπτύσσεται, και τα άλλα χωριά γύρο σας αναπτύσσονται εξίσου καλά. Γύρω σας υπάρχουν και άλλα χωριά που έχουν τον ίδιο στόχο, να γίνουν ισχυρά. Στρατεύματα στρατολογούνται και χωριά οχυρώνονται. Πολεμιστές κάνουν λεηλασίες και λεηλατούν.

Με την πάροδο του χρόνου θα συναντήσετε και άλλους παίχτες και θα γίνετε μέλος μιας φυλής, για να βοηθάτε και να αλληλοϋποστηρίζετε ο ένας τον άλλο.

Σιγά-σιγά το χωριό γίνεται μεγαλύτερο και μπορούν να δημιουργηθούν ισχυρότερες και καλύτερες μονάδες, έτσι σε κάποιο σημείο, έρχεται η ώρα για να κατακτήσετε άλλα χωριά.

Αυτή η Wiki είναι εδώ για να σας βοηθήσει στο δύσκολο αγώνα προς την δόξα. Εδώ μπορείτε να δείτε τους Κανονισμούς, τη λειτουργία και περαιτέρω βοήθεια για τις Φυλετικές Μάχες. Υπάρχουν επίσης οδηγοί γραμμένοι από έμπειρους παίκτες.

- Αυτές δεν είναι σελίδες "συζήτησης" που προορίζονται για τις ερωτήσεις σας σχετικά με το παιχνίδι.

- Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι μπορούν να γίνουν εδώ


Περιεχόμενα
en-us:Main_Page